Doe meer met een conifeer !

Tijd voor de tuin
doe meer met een conifeer!

Op zaterdag 8 mei a.s. houdt boomkwekerij Johan Meinsma aan het Duerswald 10 (tussen Bakkeveen en Wijnjewoude) open dag!

Van 9.00 – 16.00 uur geeft Johan Meinsma een unieke blik op de wereld van de sierconifeer. Hij kan u allerhande soorten en maten laten zien en alles vertellen over het onderhoud ervan.

Bomen, vaste planten en heesters
Niet alleen op het gebied van sierconiferen is Johan expert. Ook voor andere soorten bomen, vaste planten en heesters kunt u bij hem terecht.

Tuinadvies
Ook voor tuin-, plant- en snoeiadvies bent u bij Johan aan het goede adres. Johan is namelijk in het bezit van het E.G. Kwaliteit certificaat en het E.G. Plantenpaspoort. Jaarlijks wordt ook bij hem de Naktuinbouw kwaliteitscontrole uitgevoerd.

Mooi meegenomen
Prettig om te weten en voor uw portemonnee: boomkwekerij Johan Meinsma is een zeer scherpe concurrent voor de tuincentra in de buurt.

Open dag
Het is weer tijd voor de tuin! Kom gerust op zaterdag 8 mei a.s. onder het genot van een kopje koffie ideeën opdoen en doe meer met een conifeer! Bent u deze dag verhinderd? Geen nood! De kwekerij is iedere zaterdag geopend en daarnaast ook op afspraak! Kijk ook eens op de website: www.boomkwekerij-johanmeinsma.nl .
 

Geplaatst in: Dienstverlening

1 reactie op “Doe meer met een conifeer !

  1. - Romke - zegt:

    Johan, Sukses tawinske! Net allinne op 8 maaie, mar hyltiid mei dyn moaie fak.
    (De tiid dat ik dy op’e earm hâlde koe, is al in skoftsje lyn…)

Geef een reactie