Three of a kind

 

Het muziekpodium Bakkeveen heeft in samenwerking met de Slotplaats mijns inziens een geweldidig muzikaal optreden verzorgd van WERELDKLASSE!. Stochelo Rosenberg (van het beroemde gipsy jazz Trio Rosenberg) de supervirtuose gitaarspeler speelde samen met Jan Kuiper uit Grijpskerk, (zeer bekend in de jazzwereld) en de indrukwekkende Malinees Zoumana Diarra de sterren van de hemel. Alle nummers van hun zojuist uitgekomen dubbel CD Three of a kind werd ten gehore gebracht. Stochelo was al een bekende naam, Jan Kuiper inmiddels ook al. Zeer opvallend in allerlei opzichten was Zoumana Diarra, hij maakt al zijn inheemse instrumenten zelf en betoverde het publiek met zijn rappe vingers, en zijn imposante verschijning. Erg indrukwekkend was de hommage aan Wim Overgaauw, gespeeld door Jan Kuiper.
Een optreden om niet weer te vergeten, grote complimenten voor de organisatie van het Muziekpodium Bakkeveen. Ik zie al uit naar het volgende evenement…….

Geplaatst in: Evenementen

1 reactie op “Three of a kind

  1. Jacob zegt:

    zondagavond 20.00 uur ik kijk even op de site van Bakkeveen en lees dan……….Three of a kind oh ja daar zou ik nog heen. Het begint om 20.30 uur dan kan ik nog op tijd zijn. Snel erop uit en bij de kassa de mededeling uitverkocht! Maar gelukkig om 20.35 uur is er nog plek op de oude kerkbank en die heb ik niet gevoeld want de muziek die we te hoeren kregen liet je gewoon zweven…….. in 1 woord GEWELDIG. Een paar jaar terug gezien in de Lawei (toen samen met Jan Akkerman, ook niet de eerste de beste) maar hier met z’n drieen inderdaad geweldig.

Geef een reactie