Paaseieren zoeken bij De Bosk

Paaseieren zoeken bij De Bosk 

Op zaterdag 27 maart werd door buurtvereniging De Bosk weer de jaarlijkse Paasactiviteit georganiseerd. In de ochtend werd met vereende krachten door een aantal buurtbewoners de “buurtpartytent” weer opgezet en ingericht. Maar goed ook, want deze bescherming bleek wel nodig tegen de maartse buitjes die deze dag vielen.

Om 13.30 uur konden alle kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes etc. uit de buurt, samen met ouders, pakes, beppes en andere begeleiders aan de knutsel. De prachtigste paasbakjes c.q. eierhouders werden er in no time vervaardigd, onder het genot van een glaasje ranja (of koffie) en een paaskransje!

Toen plotseling zowaar de Paashaas zich in de tent meldde, met de mededeling dat deze al haar paaseitjes ergens in het bosje achter de Kleasterkamp was kwijt geraakt, lieten de kinderen zich dat geen twee keer zeggen! Samen met de Paashaas rende de hele club het struweel in en vond zo tussen het gebladerte, knoesten, takken, stronken en bomen menig paasei, paaskuiken of chocoladehaasje. Naar goed gebruik werd elke vondst telkens keurig in de Paashaas’ buidel gedeponeerd en werd alles naderhand eerlijk verdeeld.

Moe maar voldaan en met goedgevulde zakken keerden maar liefst 18 kinderen voldaan huiswaarts. Wij kunnen terug zien op een zeer geslaagd Paaseierenfeest bij De Bosk!

 

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie