Nel Reinsma afscheid na 25-jr. bij Poiesz (update)

Afgelopen donderdagmiddag nam Poiesz medewerkster Nel Reinsma, na 25 jaar afscheid van haar werkzaamheden in de levensmiddelenbranche in Bakkeveen.

In 1985 namen Nel en Rein Reinsma de levensmiddelenzaak aan de Nije Buorren over van Jan Aalders. Het bedrijf een onderdeel van de Schuitemaketen, veranderde in de loop van de tijd van Mikromarkt in Kopak.

Op de magische datum 01-01-2000 ging het bedrijf over in de nieuwe vestiging in Bakkeveen van de Poiesz supermarktketen. In de nieuwe opzet bleef Nel Reinsma op de achtergrond een belangrijke rol spelen.

Een tafel vol met bloemen en veel flessen wijn met daarnaast een reisje aangeboden door de collega’s  gaf een prachtig beeld van waardering.       

Geplaatst in: Poiesz

2 reacties op “Nel Reinsma afscheid na 25-jr. bij Poiesz (update)

  1. Huub zegt:

    We zullen je missen Nel,na al die jaren was je zo’n vertrouwd persoon in de winkel,jammer genoeg heb ik niet persoonlijk afscheid kunnen nemen,maar we treffen elkaar vast nog wel eens in het dorp,ik hoop dat je samen met Rein nog heel lang kunt genieten van je vrije tijd.

  2. Nel Reinsma zegt:

    Graag wil iedereen bedanken voor de goede woorden, de bloemen, kado’s en kaarten.
    Het was hierdoor een bijzondere laatste werkdag!

Geef een reactie