Impressie toneel 2010

De spelersploeg van toneelvereniging Nij Bigjin voert op woensdag 3, vrijdag 5 en zaterdag 6 februari het stuk Blauw bloed, sigaren en seeskonken op in Dundelle. Aanvang 20.00 uur.

Er zijn woensdag ruim 150 personen meegevaren op onze zeereis en de reacties zijn unaniem zeer positief. Om teleurstellingen bij u te voorkomen doen wij als reisorganisatie dit bericht uitgaan.

Als u nog mee wilt varen aanstaande vrijdag of zaterdag zorg dan wel dat u een kaart weet te bemachtigen. De reis voor vrijdag is vrijwel vol geboekt, voor zaterdag is er nog een redelijk aanbod van kaarten. Zie voor verkoop adressen op onze website www.nijbigjin.nl of hieronder.
Op de foto ziet u een deel van het zeer gemêleerde reisgezelschap.
Wij verwelkomen u graag op ons comfortabel motorschip “Nijbigjin”

De reisorganisatie.
 

Hieronder een 3-tal foto’s van het 3e bedrijf van woensdagavond. 

Klik hier voor meer informatie.

Kaarten zijn vanaf maandag 25 januari in de voorverkoop te bij Griet Kootstra en Lenie Bouma.

 • Kaarten voor woensdag 3 februari en vrijdag 5 februari zijn te bestellen bij Griet Koostra, Dwarskamp 29, tel. 0516-541925.
 • Kaarten voor zaterdag 6 februari zijn te bestellen bij Lenie Bouma, Alde Drintsewei 12, tel. 06-27414227.

Wees er snel bij, want op is op!!!

 

 

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

8 reacties op “Impressie toneel 2010

 1. - Romke - zegt:

  Een bijzondere belevenis. Een aanzienlijke groep Bakkeveensters geven een geinige voorstelling weg, die tegen professioneel toneel aanleunt. In een prachtig decor. Beslist een aanrader!

 2. -analien- zegt:

  ik denk dat het een heel mooi stuk gaat worden.

 3. Ada zegt:

  Voor wie het nog wil zien. Zorg dat je erbij bent want het is echt de moeite waard.
  Ik heb genoten

 4. Jeen zegt:

  Ik ben 2 keer mee gevaren met dit comfortabel motorschip Nijbegin En ik kan wel zeggen dat ik 2 keer erg genoten heb van deze zeereis. Een complimentje voor alle spelers en voor Geert Louwes om dit zo neer te zetten. Een ieder die deze reis heeft gemist heeft dus ook echt wat gemist.

 5. Harry Domburg zegt:

  Hallo Jeen: Jo binne twa kear meiwest mar wie dat wol mei myn skip? Myn skip wie nammentlik de “Nij Bigjin”. Mar goed…….. moai dat jo it een moaie reis fûn hawwe.

 6. Jeen zegt:

  Sorry Kapitein Domburg maar het had natuurlijk moeten zijn Nijbigjin

 7. De reisorganisaasje zegt:

  Het blijkt dat Rederij van Swieten de boot te koop aanbied. Dat is jammer want wij hebben deze week een goede relatie opgebouwd met deze rederij. Maar wij zullen ons uiterste best doen om volgend jaar weer een mooi en aantrekkelijk reisprogramma samen te stellen.

  de reisorganisaasje

 8. ytsje Wilstra zegt:

  No, no, ik wist net wat ik seach sa proffesjoneel as jim spilje kinne. Geweldich! Ik wol wolris wer mei mei sa’n seereis en dan foaral dy gasten want dat wie wol in gemeleard selskip. En sa humoristysk ik haw my tige fermakke mei jim. En alle minsken dy’t der oan meiwurke hawwe tige tank foar de moaie jûn.

Geef een reactie