14 maart: Super gitaartrio in de Slotplaats

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Slotplaats

Beste muziekvrienden,

Op zondag 14 maart ontvangt Muziekpodium Bakkeveen een bijzonder trio supergitaristen in De Slotplaats: Three of a Kind. De Nederlandse topgitarist Jan Kuiper wordt vergezeld door Zoumana Diarra uit Mali, en het Gypsy fenomeen Stochelo Rosenberg. Deze drie zeer bijzondere topgitaristen komen samen in een prachtige combinatie van passie, soul en swingende grooves.

Dit supertrio is dit seizoen voor het eerst in deze samenstelling op de Nederlandse podia te beluisteren. De organisatie van Muziekpodium Bakkeveen is er trots op dat ze deze giganten hebben weten te strikken. Three of a Kind speelt ook op veel grotere en bekendere podia in Nederland, en zo’n optreden in de intieme omgeving van De Slotplaats is een exclusief buitenkansje. De gitaristen spelen solo, duo en natuurlijk vooral als trio.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over Three of a Kind, of checken wat voor soort muziek het is, klik dan hier.

Reserveren kan direct door te antwoorden op dit bericht of via de link op onze website (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Zondag 14 maart: Three of a Kind
Zaal open om 19.30 uur,
Aanvang concert 20.30 uur
Prijs € 17,50 p.p. Ca. 90 plaatsen, en vol = vol

Three of a Kind
Na een aantal keren met de Five Great Guitars ‘on the road’ te zijn geweest, is gitarist Jan Kuiper dit seizoen op tournee met een zeer speciaal super gitaartrio:Three of a kind. Jan Kuiper is enig in zijn soort, uniek in zijn klasse. Heer en meester op de akoestische en de zeer bijzondere 18 snarige India ‘Lotus’ gitaar. Naast Jan Kuiper speelt ook de virtuoze Gipsy gitarist Stochelo Rosenberg mee. Stochelo mag met recht een van de meest vooraanstaande vertolkers van de Gipsy gitaarstijl worden genoemd. Hij verwierf wereldfaam met het Rosenberg Trio, waarmee hij al jarenlang tourt en vele CD’s maakte. De derde gitarist is de Malinese gitaarvirtuoos en multi-instrumentalist Zoumana Diarra. Naast de gitaar speelt Zou op de Kora (Afrikaanse harp) en de Balafon (Afrikaanse marimba). Voor zover bekend is hij de enige muzikant ter wereld die een kora met maar liefst 43 snaren bespeelt.

Programma Muziekpodium Bakkeveen 2010:
14 maart Three of a Kind – super gitaartrio met o.a. Stochelo Rosenberg
9 april Krista Detor – Amerikaanse zangeres op herhaling
30 april Hans Theessink – feestje op Koninginnedag
30 mei Ad Vanderveen & the O´Neils – Nederlandse Garage in de Schaapskooi
13 November Greg Trooper – getalenteerde Amerikaanse singer/songwriter

Het team van MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN wenst je veel luisterplezier bij de concerten.

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie