De Oanrin zamelt in voor Haiti !

De Oanrin zamelt in voor Haïti !

Vanaf woensdag 27 januari tot en met vrijdag 5 februari gaan de kinderen van de Oanrin lege flessen inzamelen. De Poiesz supermarkt in Bakkeveen heeft haar medewerking toegezegd.

Kinderen kunnen in de winkel de lege Poiesz flessen inleveren of op school in een container doen die door Poiesz beschikbaar is gesteld. De statiegeldbon die je in de winkel krijgt kun je in een speciale actiedoos doen die bij de flessenautomaat staat. Dit geldt ook voor klanten van de Poiesz.

Je kunt de bonnen ook mee naar school nemen en in de hal in een grote verzameldoos doen. Ook kan in deze doos geld worden gedaan. (er zijn kinderen en ouders die zelf ook acties bedenken om geld in te zamelen,wat natuurlijk fantastisch is!)

De opbrengst van de gezamenlijke actie ( in school en winkel ) wordt aangevuld met een substantiële bijdrage door de stichting Primair Openbaar Onderwijs (PRIMO Opsterland)
De totale opbrengst zal worden gestort op giro 555.

We weten dat de kinderen erg meeleven met de mensen in Haïti. Velen staan te popelen om iets te kunnen doen. We hopen op deze manier dat iedereen mee doet zodat er echt een mooi bedrag gestort kan worden! Succes allemaal!

Het team van de Oanrin
Het team van de Poiesz
 

Geplaatst in: Voorzieningen

1 reactie op “De Oanrin zamelt in voor Haiti !

  1. nina van rosenberg zegt:

    ik vindt het zo aardig

Geef een reactie