Bakkeveen: rijp en sneeuw

Bakkeveen was op 8 januari gehuld in de mist en rijp. De 6e foto toont hoeveel sneeuw er is gevallen op zaterdag en zondag. De laatste 4 zijn van vandaag. Onder andere een heuse iglo in De Singels. Te huur?
Mijn sneeuwfoto’s uit december zijn te zien op: https://www.bakkeveen.nl/item/2778/Siberische-toestanden-%28met-brinta%29-in-Bakkeveen.html. Een selectie is te zien op de website van Omrop Fryslân.

Geplaatst in: 2010-gebeurtenissen

13 reacties op “Bakkeveen: rijp en sneeuw

 1. Sippie zegt:

  Wat heeft God de natuur toch mooi geschapen, geen mens kan dit.

 2. Johan zegt:

  Aanvullende info: ik heb (4) foto’s van vandaag toegevoegd aan de vorige 6. De iglo is Bakkeveense mensenwerk. De natuur kan er in de winter inderdaad wonderschoon uitzien. Hoewel sommige dieren het momenteel heel erg moeilijk hebben met het vinden van voldoende voedsel.

 3. peter cornelis zegt:

  Het zijn toch echt mensen die die iglo gebouwd hebben!

 4. bouwvrouw zegt:

  ehm ik mis mijn credit aan het bouwwerk van de iglo……
  Is al die spierpijn voor niks!

 5. harry zegt:

  wat een bouwwerk die iglo en de sneeuwpop
  erg mooi!

 6. aldert p. zegt:

  knap werk van de iglo, kom hem van de week een bezoekje brengen.

 7. bouwman zegt:

  Ik heb nog even een toevoeging op bovenstaande iglofoto. Een groot deel van de bouw is mede te danken aan Vicky, de derde bouwer!

 8. frisii zegt:

  wie is vicky??

 9. Johan zegt:

  Vicky mag eventueel een foto naar mij sturen. Dan plaats ik hem bij de foto’s van de iglo, zodat alle bouwvakkers de credits krijgen. Op één of andere manier mis ik een ijsbeer in deze serie…

 10. Frans zegt:

  De bouwers vertelden a.s. weekend een B.B.Q. met zeehondenvlees te gaan organiseren!

 11. bouwvrouw zegt:

  hehe een foto is alles behalve nodig;)

 12. Johan zegt:

  Eén van mijn winterfoto’s van Bakkeveen wordt vanmiddag 12.00-17.00 uur vertoond op TV Omrop Fryslân. Dit is mij medegedeeld door OF. Iedereen kan zijn/haar beste foto’s sturen naar http://www.omropfryslan.nl

 13. Bouwman zegt:

  Wie mist er een ijsbeer? naar mijn weten is Lars de ijsbeer in dit geheel? verder kan ik bij deze mededelen dat de BBQ met zeehondenvlees a.s. zaterdag zal starten om 17.30 uur.

Geef een reactie