Sneeuwfoto

Sneeuwfoto’s van donderdag 18-12-2009….

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

5 reacties op “Sneeuwfoto

 1. Huub zegt:

  Ik geniet nog steeds volop van die prachtige foto’s,wat is de natuur met al die sneeuw dan toch mooi,maar ik ben me er wel van bewust dat het niet voor iedereen zo fijn is,ik kan me nog verplaatsen maar er zijn er genoeg die dat nu niet kunnen,maar vanuit het raam is het ook prachtig.

 2. Aukje zegt:

  Ook al moest ik gister werken en deed ik er met de auto een keer zo lang over om in Assen te komen, ik geniet er ook nog steeds van. Ik vind het dan een uitdaging om veilig aan te komen, het gaat niet zo snel, maar je kunt wel genieten van al het moois onderweg. Voor het plezier, of voor het gemak zou ik de auto nu niet pakken, als ik het kan lopen, doe ik het lopend. Maar soms moet je de weg wel op en je weet dat het nu langer duurt.

 3. Jacob zegt:

  Martijn, een mooie serie foto’s kleur en toch zwart wit een mooi effect heeft dat vooral de foto’s van de bomen op de heide en zandvlakte

 4. Douwe zegt:

  Toevallig liep ik achter Martijn toen hij de strooiauto’s fotografeerde. Ik vroeg mij toen af of dat wel zou lukken met het tegenlicht van de koplampen. Het resultaat mag er naar mijn smaak wezen Martijn!
  De stillevens van de bomen rond de zandvlakte zijn bijzonder mooi!

 5. nicole mulder zegt:

  we moetje blij zijn?

Geef een reactie