Sneeuw in Bakkeveen: verkeersopstopping

Voor de mensen die vandaag een vrije dag in Bakkeveen hadden was het ongetwijfeld prachtig in het bos en op de heide.

Voor hen die gewoon naar het werk moesten was het een ander verhaal. Vanochtend rond 07:15 deed zich een heuse verkeersopstopping voor.  Degene die koos voor de Foarwurkerswei stuitte op een onbekende opstopping en mensen die dachten dit te vermijden door dan maar richting Wijnjewoude te rijden kregen te maken met een bevoorradingstruck voor de Poiesz, die na een kwartier dwars op de weg vastgezeten te hebben uiteindelijk zijn weg kon vervolgen.

 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

1 reactie op “Sneeuw in Bakkeveen: verkeersopstopping

  1. Barry zegt:

    Vanmorgen Brink stond inderdaad muurvast. Op Omrop Fryslân was zelfs een man te horen die drie kwartier stil gestaan had voor B’veen. Duerswâldmerwei was zelfs vanmiddag nog een drama in de auto. Hopen dat ze vannacht de ergste troep een beetje aan kant kunnen krijgen als ’t droog blijft…

Geef een reactie