Gebr. Kok – Bakkeveen bestaat 60 jaar !!

Gebr. Kok bestaat 60 jaar !!

In 1949 is op een boerderij in het Mandefjild (buurtschap binnen Bakkeveen)  vader P.P. Kok begonnen met een loonbedrijf. 30 jaar later (1979) hebben broers Gerard en Wim Kok het bedrijf overgenomen.

Het is nu weer 30 jaar later (2009) en tijd om het 60-jarig bestaan te vieren van deze grootste werkgever van Bakkeveen met vaak meer dan 100 personeelsleden. Het machinepark is zeer omvangrijk met ca. 80 hydraulische kranen en 14 shovels. Daarnaast nog veel ander materieel.

Website Gebr. Kok:   www.gebroederskok.nl

Bijgaand een filmimpressie in 2 delen van de open dagen op dinsdag 29 december en woensdag 30 december. Deel 1 speelt zich voornamelijk buiten af en deel 2 binnen.

Tip: klik een keer extra op het filmpje, dan kom je op de YouTube site en kun je kiezen (rechtsonder op het filmpje) op High Quality en groter formaat.

Deel 1

Deel 2

 

Op de website www.fototh.nl komen binnenkort ook foto’s van de Open Dagen.

Geplaatst in: Dienstverlening

3 reacties op “Gebr. Kok – Bakkeveen bestaat 60 jaar !!

  1. p.woldman haulerwijk 8433jb zegt:

    twee mooie duidelijke filmpjes ; je krijgt zo al een goeie indruk van jullie mooie bedrijf goeie jaarwisseling en een goed 2010 gewenst

  2. Ton Haarman zegt:

    Familie Kok en medewerkers: van harte gefeliciteerd met het 60 jarig jubileum. Toevallig op de site deze filmpjes gevonden. Prachtig om te zien en vond het jammer dat ik er niet bij kon zijn.

  3. Johan zegt:

    Gefeliciteerd met het grenzeloze ondernemerschap van de gebroeders Kok! Op naar de 100.

Geef een reactie