Sinterklaas in de Slotplaats

Ook dit jaar net als andere jaren slaapt Sinterklaas in deSlotplaats sinds hij in Bakkeveen is aangekomen. En afgelopen zondag . was het weer een dag om bij Sinterklaas op visite te gaan en dat hebben Sinterklaas en zijn Pieten geweten het was weer een drukte van belang. tussen 12.00 en 14.00 kon je lekker een bakje koffie drinken met Sinterklaas en tussen 15.00 en 17.00 was er een high tea met Sinterklaas. Sinterklaas heeft samen met zijn Pieten erg genoten van deze ongedwongen middag en hopen dit volgend jaar weer te kunnen doen.

 

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

2 reacties op “Sinterklaas in de Slotplaats

  1. Huub zegt:

    Leuke foto’s Jeen,ik was er die middag ook en het was weer heel gezellig.

  2. Ellen zegt:

    was weer een geslaagde middag was erg gezellig.
    mooie foto met Ilona en Sinterklaas.

Geef een reactie