Poll: Anoniem reageren op Bakkeveen.nl vind ik geen probleem

104 bezoekes brachten een stem uit op de vorige poll.

Het blijkt dat de site bakkeveen.nl door velen zeer regelmatig wordt bekeken.
De volledige uitslag luidt:

Hoe vaak bezoek jij www.bakkeveen.nl?

 

  • Elke dag: 53%
  • Een paar keer per week: 25%
  • Een paar keer per maand: 11%
  • Elke keer als de computer aan staat: 9%


De nieuwe poll luidt:
Anoniem reageren op Bakkeveen.nl vind ik geen probleem.

– Eens
– Oneens
– Maak ik me niet druk om.

Toelichting:
Het komt zo nu en dan voor dat iemand anoniem of onder een ‘pseudoniem’ een reactie plaatst.
Moet dat kunnen of hoort dat niet ?

Na het stemmen zijn de resultaten zichtbaar.
Je stem toelichten of reageren op de poll? Laat hieronder een bericht achter!

Geplaatst in: Opmerkelijk

14 reacties op “Poll: Anoniem reageren op Bakkeveen.nl vind ik geen probleem

  1. anoniempje zegt:

    Ik ben het er mee eens, als je in ieder geval geen berichten stuurt die niet kunnen. Het is toch niet erg als je je naam liever niet vermeld.

  2. peter zegt:

    ik maak me er geen zorgen om, mensen geven sneller een reactie als het ook annoniem kan. Als het maar vriendelijk blijft.

  3. jacob zegt:

    ik maak me er verder niet druk om maar blijf er wel bij als je dan toch wilt reageren wees dan zo sportief en zet je naam er even bij, het geeft dan in ieder geval een beeld van dat je echt achter je mening staat. En al doe je het anoniem……..echt anoniem is het niet want je IP adres wordt geregistreerd dus als er al iets nagetrokken moet worden……..zover komt het hopelijk niet natuurlijk dus zet gewoon je naam erbij.

  4. Michel zegt:

    Een boude bewering of stellige mening er erop na houden is prachtig
    en heel erg flink, maar dan dien je daar m.i. gewoon ook zelf voor te
    staan. Met naam en toenaam.

  5. - Romke - zegt:

    Mensen die niet voor hun naam durven uitkomen, hebben
    het doorgaans achter de ellebogen.

  6. peter zegt:

    Nou, ik snap niet waarom jullie hier zo’n probleem van maken. Weten jullie hoe veel er anonoiem gereageerd word op website’s… Dat hier zo’n enorm probleem van gemaakt word… Beetje raar…

  7. Koert zegt:

    Eigen keus voor de inzender. Ik praat overigens liever niet met een anoniem figuur. Vaak wordt het anonieme opgevoerd omdat er wel eens een “harde of pijnlijke” reactie komt. Ben het met vorige inzenders eens dat je altijd met respect dient te reageren. Ieder heeft zijn eigen mening, maar hou het netjes.

  8. peter zegt:

    Daar ben ik het volledig mee eens Koert.

  9. Freek zegt:

    De score van de poll is toch wel wat tegenstrijdig met de reacties die hier staan, durven de oneens stemmers niet te reageren?

  10. Jacob zegt:

    maar als je oneens stemt dan wil je toch dat er NIET anoniem gereageerd wordt? en als je de meeste reacties leest willen de meesten dat er niet anoniem gereageerd wordt, meers dan 50 procent is het daarmee eens en stemmen dus oneens met de stelling.

  11. sybrand zegt:

    Ik zou graag van mensen die anoniem reageren eens horen waarom zij dat zo doen en waarom ze niet hun naam er bij zetten. Misschien begrijp ik het dan beter. Nu kan ik er weinig waardering voor op brengen. Zijn ze bang persoonlijk aangesproken te worden op hun reactie/mening?

  12. Douwe zegt:

    Op anonieme reacties zou ik persoonlijk nooit reageren. Een beetje zichzelf respecterend persoon durft onder zijn/haar eigen naam te reageren. Het dwingt ook tot enige zelfcensuur in een tijd waarin het door de moderne media voor iedereen wel heel gemakkelijk wordt gemaakt om te reageren.

  13. peter zegt:

    Ik vindt het gewoon te makkelijk om anoniem te reageren

  14. Klaas zegt:

    Ik heb er geen probleem mee. Wie zegt mij dat peter werkelijk peter is en sybrand echt sybrand? Zolang reacties en meningen bijdragen aan de discussie maakt het niet uit onder welke naam je ze plaatst. Ik heb liever dat mensen anoniem deelnemen aan een discussie (liefst wel constructief of op z’n minst prikkelend) dan dat ze hun mond helemaal dicht houden.

Geef een reactie