Fietsen gestolen

Woensdag 4 nov 2009 zijn er binnen een kwartier twee fietsen die op slot stonden gestolen bij het gymlokaal te Bakkeveen.

Wij zouden namelijk te sporten, maar omdat wij de enige twee waren ging het niet door. Even een kwartiertje binnen geweest voor een praatje, met binnen en buiten deuren open. Toen we buiten kwamen tot onze verbazing waren onze fietsen verdwenen. Daar stonden we dan met onze fietssleuteltjes. Overal gezocht maar tevergeefs. Geen mens te zien, voorbijgangers nog gevraagd.

En dat binnen in een kwartier. Hierover hebben we aangifte gedaan en ook de heer Elzinga wijkpolitie geinformeerd.

Het betreft een Gazelle Medeo en een Union fiets.terwijl ze op slot stonden. Misschien zijn er mensen die dit hebben gezien of dat ze de fietsen ergens b.v. in de bosjes hebben zien liggen.
Dus mensen wees gewaarschuwd het is niet meer vertrouwd om je fiets (terwijl hij op slot) staat bij de gymzaal neer te zetten

Berber Schokker en Carla Oedzes
Ecofeen 15  tel 0516 –  542156  /  tel: 0516- 426890

Carla Oedzes en Berber Schokker
 

Geplaatst in: Oproepen

5 reacties op “Fietsen gestolen

 1. Tiny zegt:

  Och wat sneu. Was het ’s avonds of overdag? Wat balen is het zeg, dat we de fiets blijkbaar niet meer vertrouwd bij de gymzaal kunnen stallen, ondanks het feit dat de bosages weg zijn gehaald. Erg jammer. Moet een ieder nu in de auto komen om te gaan sporten???

 2. Carla zegt:

  We hoorden dat het niet bij twee fietsen zijn gebleven op die bewuste woensdag
  avond. En ook vandaag is er in Wijnjewoude het zelfde voorgevallen bij een bushalte bij de autoweg. De fietsen worden gewoon in een busje gegooid. Dus wees alert en inderdaad kom lopend of met de auto bij de sportzaal of mocht je een ouderavond hebben bij school want ze doen het geruisloos.

 3. jacob zegt:

  of met een ketting aan een boom. Ketting doorknippen kost te veel tijd?

 4. peter zegt:

  hangt wel af van de kettingdikte. en de dikte van de boom.

 5. patrick marinus zegt:

  ik hep net waldnet gelezen dat drachter fiesten stellen en verkoop ze weer gelukig is ie op gepakt

Geef een reactie