Eerste avond Geloofscursus in De Mande

Geloofscursus gaat van start!!

Na de introductie-avond in oktober, zal de Geloofscursus voor iedereen die meer wil weten over het christelijke geloof nu echt van start gaan. De naam van de cursus over de basis van het christelijke geloof is ‘7 + 1’, omdat de cursus bestaat uit 7 avonden en 1 hele dag.

De eerste avond zal plaatsvinden op donderdag 12 november om 18.30 in het gebouw van de gereformeerde kerk van Bakkeveen, de Mande, Tsjerkewal 20. We starten met een gezamenlijke maaltijd, die er op elke avond zal zijn en zullen daarna met elkaar spreken over het onderwerp: Geloven wat is dat eigenlijk?

In verband met de maaltijd is opgave van te voren gewenst: U kunt tot en met woensdag 11 november bellen met Gerben Kajim, 0516 542555 of mailen: [email protected]. Iedereen is van harte uitgenodigd, ook als u in oktober niet op de introductie avond bent geweest!!


 

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie