Sportkooi 17-10-09

Onder zeer grote belangstelling heeft vanmiddag de officiële opening door de  wethouder Klaas de Boer plaats gevonden. Het openingswoord werd verricht door de voorzitter van Plaatselijk Belang Johan Sieswerda., waarna de wethouder zijn zegje kwam doen, en datgene doen waar hij bedreven in is, het rode lint door knippen. Een gezellig toespraakje van de jeugd van Bakkeveen volgde, evenals de symbolische in gebruikneming door met vier ballen het papier in het doel te doorboren. Een voetbal kunstenaar met fantastische acts, zou zo mee kunnen doen in een eredivisie voetbal team. Hapje en drankje, kortom niets was teveel.

Er hangen baskets voorzien van metalen netjes die keurig aan de ringen hangen. Gekozen is voor duurzaamheid van het materiaal, daar is niets mis mee, edoch de basketbalbond is al veertig jaar geleden  gestopt met diezelfde metalen netjes  vanwege de mogelijke blessures aan de vingers. Het verdient aanbeveling, die netjes te vervangen door kunstoffen netjes.

Op Waldnet is ook een nieuwsitem en video te vinden.

Onderstaand een indruk van het eerste gedeelte van de opening aan de hand van enige foto’s.

 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

1 reactie op “Sportkooi 17-10-09

  1. Johan zegt:

    Het verslag van vandaag staat ook op Waldnet bij het regionieuws (www.waldnet.nl) en videonieuws (http://www.waldnet.nl/videonieuws.php). Jong Bakkeveen in beweging!

Geef een reactie