Tegelvloer sport ontmoetingsplek ligt met nieuwe foto’s

Zaterdag 19 sept. De tegelvloer van de sport ontmoetingsplek ligt erin. Donderdag lag de vloer waar de pannakooi op komt te staan er al in. Het voetpad vanaf de kooi na het bestaande voetpad moest toen nog gelegd worden. Vrijdag hebben ze het laatste tegelwerk afgerond en geelzand er over heen gegooid. De jeugd heeft zich van de goeie kant laten zien en kwam gelijk  uit school langs om te helpen.  Maandag beginnen ze met de zwarte grond te egaliseren. en dan kan er dinmsdag of woensdag graszaad in. De kooi zelf word in week 42 geplaatst. 

Word vervolg

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

3 reacties op “Tegelvloer sport ontmoetingsplek ligt met nieuwe foto’s

 1. Greet Oostenrijk Naarden zegt:

  Sjonge jonge, wat een hoog tempo hebben jullie!!!!

  Het ziet er geweldig uit! Wat een plezier voor de jeugd. Grote klasse.

 2. Jeen zegt:

  Wat leuk dat er zelfs al een reactie komt helemaal uit Naarden.

 3. Jacob zegt:

  de klinkerleggers op de foarwurkerwei kunnen er nog wat van leren zo snel

Geef een reactie