Sport ontmoetings plek komr er

Bakkeveen.   Donderdag 3 sept.

Eindelijk is het zover de sport ontmoeting plek voor de jeugd komt er . Na 2 jaar druk bezig geweest te zijn met verschillende acties en vergaderen met de jeugd is het dan zover. Aankomende dinsdag gaat de eerste schop de grond in en komt een droom van de jeugd uit. Dinsdag zal het geheel uitgegraven worden waarna woensdag het gele zand gestort kan worden. En volgende week kan dan als alles mee zit begonnen worden met de tegelvloer Hier nog een paar foto’s van hoe het er nu uit ziet en hoe het gaat worden.

Word vervolgd

Dinsdag  8 sep

Gister is alles uit gezet met paaltjes en vandaag is de kraan begonnen met graven. Eind van de morgen was alles uitgegraeven en was het wachten op de eerste vrachtauto met geel zand. Vanmiddag zijn er 6 vrachtauto’s  met geel zand geweest en morgen komt de rest. Dan gaan ze donderdag en  vrijdag egaliseren. Maandag komen de tegels en kunnen ze vanaf dinsdag gaan leggen.

Word vervolgd

Vrijdag 11- sept

Het gele zand ligt er allemaal in en ook al  aardig geegaliseerd het voetpad is ook al uit gegraven.  De jeugd weet de plek nu al aardig te vinden dus dat komt straks allemaal goed dit word een mooie plek voor onze jeugd in Bakkeveen.Vanaf dinsdag gaan ze tegel leggen en daar zoeken we nog wat vrijwilligers voor om zo de kosten wat te besparen.  Wat is precies de bedoeling er komen erkennde straters die gaan straten maar nu zoeken we mensen die de tegels willen aan brengen.Omdat onze jeugd overdag na school is word het moeilijk om dit van de jeugd te verwachten. Dus nu is de vraag aan elke inwoner van Bakkeveen wie wil ons helpen met sjouwen . Dus heb je wat met de jeugd kom dan dinsdag morgen langs om te helpen.Ook woensdag en donderdag hebben we mensen nodig.

 

 

 

 


 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

4 reacties op “Sport ontmoetings plek komr er

 1. Annie zegt:

  Fijn dat het eindelijk gaat gebeuren,sommige jongeren hebben er ook erg hun best voor gedaan om dit te realiseren,worden ze eindelijk beloond.

 2. Huub zegt:

  Ik denk dat het heel erg mooi wordt,de jeugd heeft het wel verdiend na alle aktie’s die ze gehouden hebben.

 3. Johan zegt:

  Allemaal dankzij de inzet van de jongelui, de bijdragen van lokale ondernemers en andere subsidiegevers. De gemeente Opsterland heeft het laatste ontbrekende bedrag aangevuld. En nu dus aan de slag en in oktober de opening. Het is loon na jarenlang werken! Straks geen Bakkeveense kinderen meer achter de pc en internet, maar aankomende toptalenten voor de Olympische Spelen 😉

 4. Kurt zegt:

  “sport ontmoeting plek” = hanghok voor jongeren?

  Iets van elke generatie..

Geef een reactie