Open dag Bosmanege

Bosmanege Bakkeveen: zaterdag 19 september Open Dag

De Bosmanege is gelegen aan de Slotleane in het landgoed Oud Bakkeveen, een prachtige locatie in de rand van het bos vlakbij Bakkeveen.

12 jaar geleden is de manege gestart met een paar pony’s, nu zijn er 50 paarden en pony’s en komen er elke week 250 ruiters lesrijden. Deze ruiters komen uit de wijde omgeving Opsterland, Drachten, Leeuwarden, enz.

De Bosmanege is lid van de FNRS (Federatie Nederlandse RijScholen), door de FNRS is een paardrijhandboek uitgegeven, via dit handboek verzorgen wij de opleiding met bijhorende diploma’s.
Als je deze opleiding voltooid hebt, ben je klaar om met een eigen paard de KNHS wedstrijden te rijden of veilig recreatief te rijden.

Om lid te kunnen zijn van de FNRS is het veiligheidsbewijs een voorwaarde elke 2 jaar ondergaat elk aangesloten bedrijf een strenge keuring om dit te behouden.

De FNRS geeft sterren voor de kwaliteit van de manege. De Bosmanege heeft 3 sterren waar we heel trots op zijn.

Onze accommodatie bestaat uit 2 binnenrijhallen stallen, ruitersportartikelenwinkel en een supergezellige kantine die tijdens de lessen geopend is.

Op www.bosmanege.nl  staat nieuws over het bedrijf. Elke maand een prijsvraag, paard van de maand, startlijsten en het programma voor de Open Dag.

We beginnen de open dag met dressuur, s’middags demonstraties en voor de kleintjes tot 7 jaar ponyrijden. Vanaf 16.30 uur een spannende oefen springwedstrijd waar ook westrijdruiters aan mee kunnen doen.
En de jeugd kan zich de hele dag vermaken op een leuk springkussen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken op onze open dag, kijk voor het volledige programma op www.bosmanege.nl 

Deze dag wordt gesponsord door Efo paardenverzekering


 

Geplaatst in: Bosmanege

Geef een reactie