Dodo-Festival: filmimpressie

Hieronder de 2 filmpjes van het DODO-festival.

Voor het eigenlijke begin van het Dodo-festival had de organisatie nog voor een sensationele openingsstunt gezorgd. De presentatoren Mirthe en Tim waren ingesloten geraakt in een brandende herberg en moesten door de brandweer gered worden.Klik hier voor een filmpje van 5 minuten. We beginnen met een paar flitsen braderie. Hieronder staat ook de Youtube versie voor het geval bovenstaande link niet goed werkt.

Van het eigenlijke festival is ook een impressie gemaakt. Het filmpje duurt ongreveer 11 minuten. Klik hier. Als het filmpje niet goed laadt, dan staat hieronder nog de (iets verkorte) YouTube versie.

Geplaatst in: Dodo Festival

2 reacties op “Dodo-Festival: filmimpressie

  1. Dirry zegt:

    Mijn petje af voor de jongelui die dit festival hebben georganiseerd. Een grandiose prestatie en dat allemaal op vrijwillige basis!!!!!

  2. Freek zegt:

    Mooie filmpjes hoor! Beleef het gewoon weer opnieuw!

Geef een reactie