Aqua Bellen bij eetcafe De Brink (filmpje)

Eetcafé “De Brink” organiseert in het hoogseizoen vele binnen- en buitenactiviteiten.  

Zondag 9 augustus vond de laatste “hoogseizoen” activiteit plaats. Aqua Bellen in de vaart.

Het waterlopen begon om 16 uur en was volgens planning om 21 uur afgelopen. De deelname was overweldigdend, helaas kwam niet iedereen aan de beurt. Steeds weer stonden er (jeugdige) deelnemers klaar die wel eens wilden proberen snel over het water te lopen. Er moest namelijk een parcours worden afgelegd van ongeveer 50 meter in totaal. De snelste tijd bleek 36 seconden te zijn. de meeste deelnemers behaalden tijden tussen de 1 en 2 minuten.

Ook bleven vele passanten even staan kijken naar de verrichtingen van de deelnemers. Ook het weer werkte mee. Heel geslaagd !

Hieronder een korte filmimpressie (rond 18 uur) met daarin ook, naar later bleek, de kampioensrace. Eva Maring heeft gewonnen in een alles verpletterrende tijd van 36 seconden. Zij ontving hiervoor een waardebon van “De Brink”.

Johan Sieswerda heeft gelijk op zondagavond deze impressie gemaakt. en gepubliceerd.

 

Geplaatst in: Gewoon De Brink

Geef een reactie