Zaterdag weer vlooienmarkt

Zaterdag 1 augustus is er weer vlooienmarkt. Dit is de normale “eerste zaterdag van de maand” markt. Omdat het mooi weer is, verwachten we veel publiek. Ook het aantal standhouders zal groot zijn, maar zeker geen record omdat een aantal van hen nog op vakantie is.

De markt begint bij zonsopgang; de standhouders komen tot een uur of 8 binnen. Om 13 uur is de markt afgelopen. Sommige standhouders vertrekken iets eerder. Anderen blijven nog even staan en hebben wat langer werk met opruimen.

Op zaterdag 15 augustus is er een extra vlooienmarkt. Dit is tegen het einde van de vakantieperiode. Deze markt is ingevoegd, omdat anders de periode tussen beide normale markten maar liefst 5 weken bedroeg en dat dan juist in de vakantieperiode.

Klik hier voor het algemeen overzicht.
Klik
hier voor de regels
Klik
hier voor het aantal standhouders in 2009

Voor het weer in Bakkeveen: klik www.meteobakkeveen.nl

 

Geplaatst in: Vlooienmarkten

Geef een reactie