Provinciale steun voor herontwikkeling in Bakkeveen

In De Woudklank van deze week:

Het gebiedsplatform van Plattelânsprojekten Zuidoost Fryslân heeft een positief advies gegeven aan Gedeputeerde Staten van Fryslân over 31 projecten waarvoor subsidie is aangevraagd. In Opsterland krijgen vijf projecten geldelijke steun. Hieronder valt de door de gemeente aangevraagde subsidie voor herontwikkeling van de M.J. van der Wielenwei in Bakkeveen waarvoor de gemeente een bijdrage van 374.898 euro vraagt.

Andere projecten in Opsterland:
– Stichting Vrienden van het kerkje in Kortehemmen
– zwembad in Hemrik
– Gorredijk
– Museum Opsterland

Geplaatst in: Opmerkelijk

1 reactie op “Provinciale steun voor herontwikkeling in Bakkeveen

  1. Douwe Klijnstra zegt:

    Voor geïnteresseerden: in veel gevallen , m.a.w.niet alleen door gemeenten aan te vragen,is het mogelijk om subsidie aan te vragen. De eigen bijdrage (25 of 50%) hoeft niet altijd uit een financiële te bestaan maar kan ook in zelfwerkzaamheid worden uitgedrukt. Het projektbureau in Beetsterzwaag kan mensen met ideëen verder helpen.

Geef een reactie