Expositie met Verkoop in het Achterom-Winkeltje Bakkeveen

Jaarlijkse Expositie met Verkoop in het Achterom-Winkeltje

In de periode van 15 – 31 juli houdt het ‘Achterom-Winkeltje’ aan de Tsjerkewâl 18 haar jaarlijkse expositie met verkoop van derde wereldproducten, gecombineerd met een Dorcas-project voor straatkinderen.

U kunt daar zowel nieuwe als tweedehands artikelen kopen, die op een creatieve wijze zijn uitgestald. Maar ook biologisch geteelde levensmiddelen met het keurmerk van Max Havelaar, zoals koffie, thee, rietsuiker, cacao, chocolade, honing, honingkoeken en honingsnoep zonder kleurstoffen.

Heel veel 2e handsboeken, legpuzzels, sieraden, speelgoed, kindervideo’s enz. Veel leuke cadeautjes, handgemaakt in een ontwikkelingsland. Zo ook handgemaakte kaarten uit Sri Lanka en Thailand en zijden sjaals uit India.

Geopend op woensdag, donderdag en vrijdag.
Na bovengenoemde periode alleen weer open op vrijdag.
 

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie