Winnaars clubkampioenschappen Tennis enkel 2009

Zondag 14 juni werden onder ideale weersomstandigheden de finales gespeeld van het clubkampioenschap enkel van tennisvereniging Dundelle.

Bij de dames wedstrijdspelers ging, na een zeer spannende partij, de eerste plaats naar Aline Ketelaar, nog maar net lid van de tennisvereniging. Monika Stoffels werd 2e.

Jacob Drent kon bij de heren wedstrijdspelers de beker in ontvangst nemen. In de finale won hij van Wouter Noordman.

Elisabeth Veenstra, die pas na lang aandringen meedeed bij de dames recreanten, ontving in deze klasse het winnaarsboeket terwijl Judith Schaepman op de 2e plaats eindigde.

Tenslotte de heren recreanten Hierbij moest Sjors Zwarts zijn meerdere erkennen in Sybrand Bosma

Geplaatst in: Tennis

1 reactie op “Winnaars clubkampioenschappen Tennis enkel 2009

1. Jan van Dalen zegt:

Alle 4 van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap. En …. Sybrand, volgend seizoen ben je klaar voor de wedstrijdklasse !