Skelter gevonden


Gevonden skelter

Uit de sloot gehaald bij schelpenpadje (nabij SlotSingel) ter hoogte van het Ecofeen een skelter met nummerbord HG NP 72.
Van wie is deze skelter? Staat nu geparkeerd op Ecofeen 8.

email: [email protected]

Geplaatst in: Oproepen

1 reactie op “Skelter gevonden

  1. Sietze en Riemer Alma zegt:

    Hallo, bedankt dat u onze skelter uit de sloot heeft gehaald! We hebben de skelter gisteren weer terug gekregen. Er waren een paar meisjes die langs ons huis liepen en de skelter zo mooi vonden dat ze hem maar mee hebben genomen. Echter na een onstuimige rit zijn ze met de skelter in de diepe sloot achter Ecofeen beland. Buurtbewoners daar hebben het meisje getroost welke erg was geschrokken, en hebben de skelter uit de diepe sloot gevist. Het meisje was geheel kopje onder gegaan en zal met een nat pak thuis zijn gekomen. We hopen dat de ouders van haar dit ook lezen omdat we niet precies weten hoe het meisje heet. Zij zullen zich vast afvragen hoe het meisje zo nat was geworden. Nogmaals bedankt dat onze skelter terug is! Groetjes, Sietze en Riemer Alma van Blauhus 13.

Geef een reactie