Drankdiefstal bij De Dwaler

Uit de Leeuwarder Courant van 13 juni:

BAKKEVEEN – Tientallen flessen sterke drank zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gestolen bij een inbraak in bospaviljoen De Dwaler aan de Mjumsterwei in Bakkeveen. Onbekenden gooiden een raam in om binnen te komen.

De drank stond in een rek boven de bar. De daders hebben ook geprobeerd de sigarettenautomaat van de muur te trekken. Dat slaagde niet. Er is veel schade.
 

En hier de versie van politie.nl

Bakkeveen: drank gestolen bij inbraak

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de inbraak in een horecagelegenheid aan de Mjumsterwei. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd hier een raam vernield, waarna tientallen flessen sterke drank werden weggenomen. Er moet nog aangifte worden gedaan.
 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

Geef een reactie