Boskkamp klaar voor stratenvolleybal

Boskkamp traint voor stratenvolleybal

Volgende week, 16 en 19 juni, zal na een aantal jaren afwezigheid, de Boskkamp weer meedoen met het stratenvolleybal. En nog wel met twee teams! Door de komst van nieuwe bewoners konden deze teams worden geformeerd. Ze zijn er klaar voor!
Deze week werd er fiks getraind op maandag- en woensdagavond. Met enthousiaste supporters, koffie en thee was dat een succes en gezelligheid was troef.
Ze voelen zich nu al prijswinnaars.


 

Geplaatst in: Buurtverenigingen

1 reactie op “Boskkamp klaar voor stratenvolleybal

  1. Henk Hoekstra zegt:

    Kleine correctie en bemoediging:
    Het stratenvolleybal is volgende week alleen op vrijdag de 19e vanwege het beperkt aantal deelnemende teams. Helaas hebben niet alle straten of buurten het enthousiasme net als op de Boskkamp opgepakt. Wat dat betreft mogen zij zich al met recht prijswinnaar noemen. Veel succes met de verdere voorbereidingen en tot vrijdag de 19e bij het zwembad Dundelle.

Geef een reactie