Beeldmateriaal DVD-project 360 graden panoramafoto

Zoals in het Klupblad is aangekondigd zijn hier de eerste 360 graden panoramafoto’s die voor het project ”DVD Bakkeveen” zijn gemaakt. Dit is een experiment om te bekijken hoe we Bakkeveen nog beter in beeld kunnen brengen. De opzet is om voor nieuwe bewoners / vakantiegangers een indruk te geven wat er allemaal in Bakkeveen te bewonderen is. Voor de bewoners van Bakkeveen zal het wellicht ook een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn er misschien wel een aantal plaatsen, welke nog nooit zijn bezocht.

Het zijn allemaal flash (swf) bestanden. Zodra je op de link klikt, onderaan de foto, wordt er een bestandje van 3 á 5 Mb geladen. Zodra dit gebeurd is, komt er een grote foto in beeld. De foto kan door middel van de linker muisknop ingedrukt te houden, naar rechts of links worden bewogen, zodat de plaats waar de foto is genomen in 360 graden te bewonderen.

De foto’s zijn in een experimentele fase gemaakt, zo zullen een aantal 360 graden foto’s wat kaal overkomen. Bijvoorbeeld de foto’s die zijn gemaakt op de Brink en bij de Dúndelle waar geen mensen op zijn te zien. Dit kan in de toekomst wellicht nog veranderen. Maar dit zorgt nu nog voor de nodige problemen bij het bewerken van de foto’s.

Als er nog mensen zijn die wellicht nog leuke plaatsen / plekjes weten in Bakkeveen, die ook zeker de moeite waard zijn om in 360 graden te laten zien, kunnen zij dit aangeven door een reactie te plaatsen of te mailen. 
 

Geplaatst in: In Beeld

4 reacties op “Beeldmateriaal DVD-project 360 graden panoramafoto

 1. Frans Briedé zegt:

  Dit zijn echt superfoto’s!!! Heel interessant om een tijdje naar te kijken. Nu alles ook nog eens in 3 dimensies! Nou ja, ik ben ook nooit tevreden…………….

 2. Johan zegt:

  Topfoto’s! Ik word alleen soms een beetje duizelig van de 360 graden 😉

 3. Wiebe-Bart Veenstra zegt:

  Vergeet de mooie woonwijk De Singels in Bakkeveen niet voor een 360 graden afbeelding. Super kwaliteit deze foto’s overigens. Mijn complimenten!

 4. Alex Pascucci zegt:

  Great photos, Martijn! Echt mooi.

Geef een reactie