Studieopdracht Nordic Walking

Leerlingen van de Friese poort in Drachten hebben een studieopdracht van de leraar gekregen, die moest gaan over Nordic Walking. “The proof is in the pudding” hebben de leerlingen gedacht en hebben in de bossen van Bakkeveen en omgeving kennis gemaakt met de eerste beginselen van een starterscursus voor Nordic Walkers, onder de bezielende leiding van Annemarie Bongers.
Een betere pleitbezorger voor deze snelgroeiende sport hebben de leerlingen van de Friese Poort zich niet kunnen wensen, die met haar enthousiasme en ervaring menigeen aan het ‘Nordic Walking’ heeft gekregen. Onderstaand een drietal foto’s van deze studieopdracht.
 

Geplaatst in: Nordic Walking

2 reacties op “Studieopdracht Nordic Walking

  1. Frans Briedé zegt:

    Zo te zien hebben die jonge dames en heren van de Friese Poort best wel een beetje lichamelijke oefening nodig. Nou “een beetje”? Gewoon keihard aanpakken die jeugd, Annemarie!!

  2. JanvD zegt:

    Wil de auteur de foto’s even verkleinen tot het vereiste formaat? Dan kunnen we alle teksten lezen !

Geef een reactie