Slotplaats: voorjaarswandeling met brunch

Voorjaarswandeling met paasbrunch

Het is weer voorjaar. Het moment om een bezoek te brengen aan de natuur. Bijvoorbeeld naar het landgoed met bos van de Slotplaats in Bakkeveen. Natuurmonumenten heeft het gebied door het aanleggen van slenken en vlonders, het omvormen van het bos en herstel van de sterrenschans het aangezicht van het bos drastisch veranderd. Het bos is gevarieerder geworden en daarvan profiteren vele diersoorten. Ook het herstel van het theehuis met tuinen heeft het beeld van het landgoed verfraaid. Bent u er al eens wezen kijken? Op tweede paasdag kunt een heerlijke voorjaarswandeling maken met een gids van Natuurmonumenten en dat afsluiten met lekkere paasbrunch dat in het theehuis geserveerd wordt.

Gaat u mee?
Natuurmonumenten informeert u graag over de natuur en cultuur van dit gebied. Daarom houdt Natuurmonumenten op maandag 13 april, 2e paasdag, in samenwerking met het theehuis de Slotplaats een wandeling door het gebied onder leiding van een gids. Na afloop staat er een lekkere Paasbrunch voor u klaar in het theehuis.

We starten om 08.00 uur vanuit het theehuis gelegen aan de Foarwurkerwei 3, 9243 JZ te Bakkeveen. Om 10.00 uur staat de paasbrunch voor u klaar in het theehuis. Leden betalen € 12,-, niet-leden betalen € 15,-. Honden mogen helaas niet mee.
Opgave bij de ledenservice van Natuurmonumenten via telefoonnummer 035-6559911.
 

Geplaatst in: Slotplaats

Geef een reactie