Laatste knutselclub van seizoen

Woensdagmiddag 22 april was weer de laatste knutselclub voor de schoolkinderen van dit seizoen. Het zwembad gaat dit weekend open en dan is het de gewoonte dat de club stopt.

Op deze knutselclub was het een petten festijn. Omdat het de laatste keer van dit seizoen was mochten de kinderen ieder een pet versieren. Het was een erg gezellige middag. En komt u eens een versierde pet tegen in Bakkeveen? Dan denk maar; dat is een knutselclub pet.

Voor de oudste kinderen die dit jaar de basisschool verlaten: veel succes op je volgende school.

Afgelopen seizoen zijn er weer veel kinderen elke woensdagmiddag in de knutselruimte van SCW-Dunhoeke bezig geweest om de mooiste voorwerpen te maken of te versieren. Ergens in september begint het volgende seizoen. Lees ter zijner tijd op deze site wanneer.

Goede vakantie !

 

Geplaatst in: Sociaal Cultureel Werk (S C W)

Geef een reactie