Jubileumjaar Meinsma: grootst fietsfeest 1 & 2 mei

Jubileumjaar Meinsma wordt gevierd met fietsfeest

Het jaar 2009 is voor Meinsma Fietsen opnieuw een jubileumjaar. Jaap Meinsma heeft het familiebedrijf dit jaar officieel 40 jaar op zijn naam staan. Het bedrijf dat in 1904 opgericht werd door zijn vader Hans nam hij in 1969 over. ‘It is wol wer een feestje wurdich’ aldus Jaap. Niet alleen het zakelijk jubileum is dit jaar een feit, ook is hij dit jaar 40 jaar getrouwd met zijn jeugdliefde en buurmeisje Anneke Leffring. Samen hebben zij zich jarenlang ingezet voor het bedrijf. Anneke droeg zorg voor de winkel terwijl Jaap er voor de fietsen was. Hoewel Anneke niet meer dagelijks in de winkel te vinden is, springt zij regelmatig nog wel even bij als het druk is.
Zoon Hans heeft inmiddels samen met zijn vader Jaap de dagelijkse leiding over het bedrijf. 20 maart jl. is Hans getrouwd met Inge Breedijk. Dat was het eerste feest dit jaar. In november 2008 is Janco van der Lei in dienst gekomen en vanaf die tijd zetten zij gezamenlijk hun schouders onder dit mooie familiebedrijf !

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei a.s. organiseren zij een fietsfeest met diverse activiteiten. Vrijdag 1 mei is de promotietruck van de electrische Sparta ION aanwezig. U kunt beide dagen uitleg krijgen over de electrische fietsen en een proefrit maken op een van de electrische fietsen die klaarstaan om er een proefrit op te beleven. Ook de electrische fietsen van Gazelle en Batavus zijn aanwezig!

De mountainbikes van Merida staan deze dagen ook in de spotlights. De omgeving van Wijnjewoude alleen al nodigt uit om op de mountainbike het bos in te gaan. Er staan Merida mountainbikes voor u klaar en er is een klein parcour uitgezet waarop u het fietsen op een mountainbike kunt beleven.

Er zijn zo’n 50 fietsen op voorraad die met hoge kortingen verkocht worden. Maar omdat er dit jaar twee keer een 40-jarig jubileum te vieren is, ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe heren- of damesfiets (model 2009) maarliefst 2x 40, dus € 80,00 korting!

Hoewel het vooraanzicht van de winkel het niet doet vermoeden, heeft Meinsma ook nog een loods waar meer dan 200 gebruikte fietsen op voorraad staan, reden genoeg om deze dagen eens een kijkje te gaan nemen. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig en onder het genot van een kopje koffie kunt u al het spektakel eens goed bekijken! Meinsma Fietsen is gevestigd op Duerswald 8, dit is halverwege de weg van Bakkeveen naar Wijnjewoude, zo’n twee kilometer buiten het dorp Bakkeveen.

Kijk voor meer informatie op www.meinsma-fietsen.nl !
 

Geplaatst in: Bedrijven

Geef een reactie