Nieuws van World Servants

 

World Servants Nieuws!!
 
Zoals het hele dorp waarschijnlijk wel weet, hebben wij afgelopen weken de potgrond-, aardappelen- en cake-actie gehouden. Misschien heeft u zelf wat besteld of niet, maar we zijn zeker bij u langs geweest! In de eerste week, van de drie weken durende actie, hebben wij de bestelformulieren in de bus gedaan. In de tweede week zijn we ze komen ophalen en in de derde (en laatste) week hebben wij de bestelde producten langs gebracht.
 
Ervan uitgaande dat u iets besteld heeft, leek het ons leuk om u te laten weten waaraan u meegeholpen heeft. In totaal hebben we 510 zakken potgrond besteld, waarvan bijna alles ook echt verkocht is! Verder hebben we 118 zakken aardappelen verkocht, dat is in totaal 1570 kilo! Ook zijn er 75 cakes gebakken. Hiermee kwamen wij op de totale winst van een dikke 1900 euro!!
 
Dit is een erg welkom bedrag, aangezien we nog niet al het nodige geld binnen hebben. Om de rest van het geld binnen te halen, zijn wij nog steeds oproepbaar voor klusjes en hebben we een statiegeld-pot in de Poiesz staan. Over de rest van de acties moeten we nog nadenken en we zullen u daar zo snel mogelijk van op de hoogte brengen.
 
Zonder hulp van familie, kennisen en dorpsgenoten hadden wij de geweldige winst van 1900 euro nooit kunnen halen, daarom willen wij al deze mensen heel erg bedanken voor hun hulp!
 
 
Met vriendelijke groet,
Mendelt Tillema,
Tecla Flapper,
Pascal Schut,
Aisha Pascucci en
Chantal van de Wolfshaar.
 

Voor klusjes kunt u altijd nog bellen naar Chantal van de Wolfshaar: 0625023636

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie