Achterom-Winkeltje in Kerstsfeer

Kerstpakketten van het Achterom-Winkeltje

In de donkere dagen voor Kerst is en wordt er nog hard gewerkt in het -Achterom-Winkeltje- aan de Tsjerkewal 18 in Bakkeveen. Naast de sfeervol ingerichte winkel waar artikelen uit de derde wereld worden verkocht, is nu ook het woonhuis van de familie Veenstra geannexeerd. De keuken is de werkplaats waar de kerstpakketten klaar worden gemaakt.

In de kamer en bijkeuken staan de pakketten klaar voor de opdrachtgevers. Die opdrachtgevers zijn instellingen, verenigingen of besturen die gebruik maken van de mogelijkheid om hier hun kerstpakketten te kopen. De pakketten worden met zorg samengesteld met artikelen uit de derde wereld, maar ook kunt u zelf de inhoud bepalen. Dat kan in diverse prijsklassen. De dames Hilly Veenstra en Baukje Zwart vinden het leuk om te doen en zijn blij dat er al bijna 200 pakketten zijn verkocht. Dat betekent vooral dat arme mensen in de derde wereld een stukje verder worden geholpen.

U bent van harte welkom in het winkeltje in kerstsfeer. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen. En, mocht u nog een kerstpakket nodig hebben, er is nog voorraad. Op vrijdag is de winkel open van 9 uur tot 8 uur in de avond. Bij aanwezigheid kunt u ook op een ander moment komen of even bellen tel. 541369.

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie