AANBIEDING KERSTVIERINGEN GER. KERK DE MANDE

UITNODIGING

Geachte bewoners van Bakkeveen,

Met veel plezier nodigen we als gemeente van De Mande u allen uit voor de Kerstvieringen van dit jaar, waarin we de geboorte-avond en geboortedag vieren van Jezus Christus.

Wanneer en hoe laat: Woensdag 24 december om 22.00 uur en Donderdag 25 december 10.00 uur

Waar: Gereformeerde kerk De Mande, Tsjerkewâl 20 te Bakkeveen

We hopen dat u er bij wilt zijn! Als u opgehaald wilt worden, belt u dan gerust met Marco Veenstra, 542180. Graag tot ziens op 24 en/of 25 december en in ieder geval een goed kerstfeest! Voor verdere informatie: Gerben Kajim, 542555

De gemeente van De Mande

Wat bieden wij u aan?

Allereerst een kerstnachtviering op woensdagavond 24 december om 22.00 uur. Vanaf 21.15 uur staan de koffie en chocolademelk klaar voor u. In de dienst die om 22.00 uur begint zullen we het verhaal horen van de geboortenacht van Jezus en zal er muziek en veel (samen)zang zijn. Plaatselijke zangers en muzikanten werken mee aan de dienst. Na de dienst is er glühwein en kerstbrood voor iedereen! Kortom, een mooie gelegenheid om uit te gaan naar meer tussen hemel en aarde en om mensen te ontmoeten in een warme en goede sfeer.

En dat alles heeft geen prijs en is onbetaalbaar!

De volgende morgen: de kerstmorgenviering voor het hele gezin op donderdagmorgen 25 december om 10.00 uur. Een viering die begint met een rondwandeling langs historische figuren en waar ook weer veel (samen)zang en muziek is, wederom verzorgd door plaatselijke muzikanten, jong en oud. Ook rond deze dienst veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie bij koffie of fris. Iedereen hartelijk welkom!

Niet te betalen en waardevast!

PS De kinderen kunnen bij de kerstmorgenviering in engelenkleding komen en zingen!

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie