Muziekpodium: Grayson Capps & the Stumpknockers

Op zaterdag 29 november organiseert Muziekpodium Bakkeveen in samenwerking met de Slotplaats een concert van de Amerikaanse band Grayson Capps & the Stumpknockers. Grayson Capps is een singer/songwriter uit Tennessee en zijn muziek kan het best omschreven worden als “rott `n roll”; puur en rauw, maar vol met intrigerende personen en verhalen. Grayson groeide op in Louisiana en maakte muziek in de band Stavin’ Chain en deze band stond o.a. in het voorprogramma van The Wallflowers en Jeff Buckley. Eind jaren `90 kwam hij in contact met een filmmaakster en hij wees haar op een boek dat zijn vader geschreven had. Dit boek werd in 2003 verfilmd met John Travolta en Scarlet Johanson in de hoofdrol: “A Love Song For Bobby Long”. Grayson verzorgde mede de muziek bij deze film. Tegelijkertijd kwam ook zijn soloalbum “If You Knew My Mind” uit, geproduceerd door Trina Shoemaker. Dit album zorgde voor een nationale platendeal en bracht Grayson ook naar Nederland in 2005 en 2006. Veel songs van zijn nieuwe cd “Rott ’n Roll”, zullen te beluisteren zijn tijdens het concert in Bakkeveen. Grayson is een energieke, charismatische performer en als je hem eenmaal live gezien hebt zal muziek nooit meer hetzelfde zijn! Dat wordt swingen zaterdagavond in de Slotplaats! Aanvang: 20:30 uur, zaal open: 19:30 uur, entree: 15,- euro Reserveren noodzakelijk via: www.muziekpodiumbakkeveen.nl

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie