Musical Mozes bijna volgeboekt

Musical Mozes dichtbij

De gereformeerde kerk, De Mande, is omgetoverd tot een heus theater. De mensen van licht en geluid, Dorgelo Emmen, brachten gisteren hun apparatuur binnen en bouwden hun stellages op. Gistermiddag werd door een groep kinderen en dominee Gerben Kajim, de door regisseur Gert van Engelenburg geschreven proloog geoefend. Gisteravond werd de musical doorgenomen met licht en geluid. Vanavond is de generale repetitie. Inmiddels zijn de vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag volgeboekt

Voor de zondagavond zijn er nog kaarten beschikbaar. Dus wilt u er bij zijn, reserveer uw kaarten tijdig. Informatie en reserveren bij Roelie Dijk 0516-541454 en Theun Zwart 0516-542044. De foto’s zijn van Jan de Vries

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie