Vlooienmarkt 4 oktober: impressie

Op deze zaterdag 4 oktober, dierendag, werd hondeweer voorspeld. Echter vrijdagavond meldden de meeste weermannen en -vrouwen dat het zaterdag overdag wellicht mee zou vallen met het weer. Elke dag regende het al, dus iedereen verwachtte hondeweer.

Zaterdagochtend regende het. Tot ongeveer 8 uur bleef het regenen. De buienradar zat toen nog wel steeds vol met regenwolkjes, maar wonder boven wonder bleef het droog. Rond 10 uur kwam de zon nog even door. Het was erg koud: rond de 6 graden. Pas tegen 12 uur liep de temperatuur op, maar toen kwamen er dikke wolken naderbij en begon het licht te regenen. Het sein voor de handelaren en publiek om snel te vertrekken.

Er waren rond 10 uur 77 standhouders, eerder in de ochtend waren er al enkele vertrokken vanwege de regen. Het parkeerweiland was in goede conditie; alleen in de omgeving van de inrit waren wat waterplassen. Daarom werd de uitrit ook als inrit gebruikt.

Zaterdag 1 november: laatste markt van het seizoen.

Klik hier voor regels etc.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2008

Geef een reactie