M U S I C A L M O Z E S in Bakkeveen

MUSICAL MOZES

BAKKEVEEN-Gedurende het weekend van 14 – 16 november wordt door een enthousiaste groep gemeenteleden van de kerken in Bakkeveen de musical Mozes vier maal uitgevoerd. De regie is in handen van Gert van Engelenburg. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar en u kunt ook kaarten reserveren.

Het verhaal van Mozes is vol van contrasten maar bovenal een verhaal over identiteit. Mozes, zowel Hebreeër als Egyptenaar, die het volk Israël naar een beloofd land brengt. Maar hoe ontdekken de mensen wie ze zijn en hoe kunnen ze leven in een nieuwe omgeving met andere volken, andere culturen en religies? Een oud verhaal met een eigentijdse boodschap in deze musical.

De uitvoeringen zijn op 14, 15 en 16 november steeds om 19.30 uur en zondag 16 november ook om 15.00 uur in de gereformeerde kerk ‘De Mande’ te Bakkeveen. De toegangsprijs (incl. 1 consumptie) is 7,50 Euro en kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij bloemenzaak ‘De Wylde Roas’ , Weverswâl 4 te Bakkeveen (’s maandags gesloten) en voor zover nog beschikbaar in de kerk.
Reserveren en informatie bij Roelie Dijk tel. 0516-541454 en Theun Zwart tel. 0516-542044. Het aantal kaarten per uitvoering is beperkt. Om teleurstelling aan de zaal te voorkomen is het handig uw kaarten vooraf te kopen of te reserveren.

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie