Dundelle 40 jaar: feestelijke afsluiting seizoen met toneel

Zaterdag 6 september om 16 uur:
Feestelijke “theatrale” afsluiting van het zwemseizoen voor jong en oud met zang, improvisatietoneel, een kanorace, een modeshow en nog veel meer!

Zaterdag 6 september, in zwembad Dúndelle, (zwemkleding is niet verplicht), om 16.00 uur, entree is gratis!

Laat je verrassen en sluit met ons het seizoen af! Zie ook tekst hieronder.

Vrijdag 29 augustus: Spel en activiteitendag voor schooljeugd van Bakkeveen, Siegerswoude, Frieschepalen, Ureterp, Hemrik en Wijnjewoude. De deelnemers zijn in 2 groepen verdeeld: ’s ochtends en ’s middags. In totaal komen er rond de 370 schoolkinderen. Er zijn diverse actviteiten: 250 m zwemmen, klim-/glijbaan in het zwembad, op de zonneweide een survivalbaan en 4-kamp. Op de midgetgolfbaan moeten er 3 banen gespeeld worden en doel schieten. De deelnemers spelen in groepen van 12 personen. Zowel ’s ochtends als ’s middags is er 1 winnende groep.
Publiek is van harte welkom om dit spectakel mee te maken. ’s ochtends aanvang 9:30 en ’s middag 13:00 uur.
De oraganisatie wordt mede mogelijk gemaakt door leerlingen van het AOC afdeling Recreatie, Groen en Toerisme.

Zaterdag 30 augustus: Optreden Half Grown (vanaf 21:30 uur). Muziek uit de jaren 60 en 70.

Zaterdag 6 september: Een speciale afsluiting van het seizoen. Aanvang 16.00 uur toegang gratis Het programma bestaat uit een modeshow.
Hiervoor zijn wij op zoek naar kinderen die hun eigen gemaakte gekke, mooie, bijzondere of leuke zwemkleding willen “showen”. Je kunt deze kleding maken in Dúnhoeke op 6 september vanaf 14.00 uur. Opgave bij de kassa van het zwembad.

Verder nog een verrassende kanorace in het zwembad opgave op de dag zelf, iedereen mag mee doen. Deelname gratis. Op het laatste moment nog geboekt, Pien en Fien het succes van het afgelopen jaar. Dus kom naar het zwembad voor een programma vol hilariteit. Voor vragen mail naar [email protected] streepje weghalen ivm spam.

Zondag 7 september: Het laatste uur van het seizoen (tussen 16 en 17 uur) worden er zwem”wedstrijden” georganiseerd. Wie zwemt het snelst: de hond of zijn baas. Kom ook kijken! (In samenwerking met hondenschool YumpY, honden op uitnodiging)

Geplaatst in: Zwembad

Geef een reactie