Workshop/cursus toneel voor de jeugd vanaf groep 8 tot?

Toneelvereniging Nij Bigjin uit Bakkeveen, organiseert zaterdag 13 september in de Dúnhoeke van 10.00 tot 13.00 uur een workshop/cursus toneel voor de jeugd vanaf groep 8 tot???

Ben je enthousiast en wil je graag eens proberen hoe het is om toneel te spelen, dan is dit de workshop voor jou! Je leert spelenderwijs de eerste basisprincipes van het toneelspel, je doet allerlei improvisatieoefeningen en je leert uiteindelijk scènes met elkaar te maken én te spelen.

Het accent ligt op spelplezier! Als de workshop je goed is bevallen, dan is er de mogelijkheid je op te geven voor een vervolgcursus (bij voldoende deelname), die zal eindigen met een voorstelling!, Lijkt dit je wat,geef je dan op bij Bauwina Gramsma, telefoonnummer: 0516 541003.

Geplaatst in: Toneelvereniging Nij Bigjin

Geef een reactie