Ongeval door los grind; meer valpartijen?

Helaas is onderstaande oproep wat laat, maar de betreffende email is maar liefst 7 weken ergens op internet onderweg geweest; op zich ook een klacht waard.

In het weekend van 22 juni (al 7 weken geleden) ben ik met de fiets over de kop geslagen op het fietspad van Bakkeveen naar Wijnjewoude.

Waarschijnlijk ben ik met mijn voorwiel in het losse grind gekomen, wat de gemeente 14 dagen geleden op het fietspad heeft gestrooid. Nu gaf dit al de nodige problemen, want ik zag steeds vaker wielrenners op de grote weg (klinkerweg) fietsten, omdat die het ook te gevaarlijk vonden om over het fietspad te rijden. Vooral ter hoogte van de begraafplaats lag het grind op dikke hopen en hierin ben ik dus ook ten val geraakt en heb hierbij mijn enkel gebroken.

Nu zou ik graag met mensen in kontakt willen komen die hier ook ten val zijn geraakt of bijna. Nu heb ik gehoord dat dit het geval is geweest en wil dan de gemeente hiermee confronteren en hun wijzen op het feit dat zij laks zijn geweest met het opruimen van deze grote hopen grind en hiermee voor een gevaarlijke situatie hebben gezorgd.

Ik heb 6 weken met mijn been in het gips gezeten en dat is heel lastig, zeker daar ik een makelaarskantoor heb in Groningen en ik niet kan/mag autorijden.

Toen ik na 3 dagen weer uit het ziekenhuis kwam, hebben ze het fietspad aangeveegd en het overtollige grind verwijderd (14 dagen na aanbrengen).

In verband met discussie met gemeente graag reacties. Reakties sturen naar [email protected].

Alvast mijn dank.

Gea Veenstra
Duerswaldmerwei 17
Bakkeveen

Geplaatst in: Oproepen

Geef een reactie