Bakkeveens Worldservants Weer Thuis

W O R L D S E R V A N T S B A K K E V E E N

Ze zijn weer thuis onze meiden! Welkom thuis!

Gezond en wel zijn Djanet, Elina, Jikke, Lisanne en Nynke donderdag 14 augustus ’s middags tegen drieën geland op Schiphol. Na een voorspoedige reis was het weer fijn ouders, familie, vrienden en kennissen in de armen te sluiten, die per bus naar de luchthaven waren gereden om onze Worldservants te verwelkomen. De missie van de groep waarvan onze meiden deel uitmaakten is geslaagd. In Constanza in de Dominicaanse Republiek, ongeveer 150 km van Santa Domingo zijn vijf huizen gebouwd voor de arme lokale bevolking.

Eerste reacties van onze meiden: “De reis was lang en de eerste keer vliegen was erg leuk, maar eigenlijk ook saai. Net als zit je in de bus. We sliepen in een houten huis midden in de krottenwijk, dichtbij de bouwplaats. Over het huis zat een groot stuk plastic, anders lekte het dak. Mooie uitstapjes gemaakt naar de zee en ook paard gereden. Bij mensen thuis op bezoek geweest en geschrokken van de armoede. Kleine huisjes waar grote gezinnen in wonen. We hebben ook een ziekenhuis bezocht, niet te vergelijken met onze mooie ziekenhuizen. Het kinderwerk was een succes, elke dag waren er wel 100 kinderen. Het bouwen van de huizen ging heel goed en we hebben spierballen gekregen.”

De meiden zullen gezamenlijk een verhaal maken, dus dat hebben we nog te goed. We zijn benieuwd.

Rest ons te zeggen: Fijn dat jullie er weer zijn, we zijn trots op jullie!

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie