Vlooienmarkt zaterdag 5 juli

Zaterdag 5 juli is er wer vlooienmarkt in Bakkeveen. Van heinde en verre komen standhouders en bezoekers om goederen te verkopen en te kopen. Bij goed weer worden ruim over de 200 standhouders verwacht. Ook zijn de camping rondom Bakkeveen alweer redeljk vol, zodat het ook druk met bezoekers zal worden.

De markt begint ’s ochtends al vroeg en duurt tot 13 uur.

Omdat een deel van het betreffende terrein in gebruik is voor het tentenkamp van de KNVB-voetbalweken zijn er deze markt geen gereserveerde plaatsen.

Publiek heeft gratis toegang; parkeren kan tegenover de markt en kost slechts Euro 1,– per auto. Het is slechts 20 meter lopen tussen parkeerterrein en markt. Standhouders betalen Euro 5,– voor een stand tot 6 meter lengte.

Klik hier voor meer informatie over de vlooienmarkten van Bakkeveen (regels en impressies terug tot aan 2001).

Geplaatst in: vlooienmarkt_2008

Geef een reactie