KNVB-voetbalweken Bakkeveen vrijdag

Vrijdag de laatste dag alweer. ’s Morgens eerst ontbijt, daarna de laatste training. Na het middageten werden de voetballers weer door de ouders opgehaald.

Hier is nog een foto impressie te zien. Sommige zullen wel denken waar is mijn foto, ik weet zeker dat ik op de foto ben gekomen. Er zijn een aantal foto’s uitgezocht. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat er zo’n 2500 foto’s op een site worden geplaatst. Voor degene die alle foto’s wil hebben is er een DVD te bestellen.

Klik hier voor het gastenboek. (code = bakkeveen)

Ook dit jaar zijn er weer foto’s te bestellen op DVD. Dit omdat lang niet alle foto’s op de site kunnen worden geplaatst.

Na betaling van 15,00 euro (over te maken op bankrekeningnummer 36 39 38 877 t.n.v. Martijn van der Vaart) wordt de DVD naar het door u opgegeven adres gestuurd. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected]

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

Geef een reactie