Impressie bezoek burgemeester Ravenstein (nu met filmpjes)

(2 filmpjes toegevoegd op 18 juli, zie einde van deze tekst)

Afgelopen maandagmiddag 14 juli is de “nieuwe” burgemeester van onze gemeente Opsterland, Francisca Ravenstein, op bezoek geweest.

Mevr. Ravenstein is vele jaren kamerlid geweest voor D’66. Daarna een tijd waarnemend burgemeester van Beverwijk. Nu is zij “definitief” aangesteld als burgemeester in Opsterland als opvolgster van de naar gemeente Assen vertrokken Heldoorn. Mevr. Ravenstein bezoekt alle dorpen in Opsterland; Bakkeveen was de 1 na laatste in het rijtje. Plaatselijk Belang had een snelle toer uitgezocht langs een aantal locaties in Bakkeveen: van recreatie tot landbouw, 10 bezoekjes in 4 uur tijd. Dit om de burgemeester een indruk van Bakkeveen te geven. Het eerste deel van het middagprogramma werd te voet afgelegd en het tweede deel ging per auto. Hieronder een foto-impressie; de meeste foto’s zijn van Willem Dolstra. Er zijn 2 filmpjes. Helaas moesten deze filmpjes op YouTube wordne geplaatst wegens ruimtegebrek. hierdoro is de kwaliteit wel slechter geworden. maar hopelijk geeft het nog een redelijk impressie van het bezoek. De filmpjes duren elk ongeveer 8 minuten.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie