Impressie extra vlooienmarkt juni 2008

Op precies de langste dag van het jaar een “tussenmarkt”. De juni tussenmarkt is meestal de rustigste vande 3 tussenmarkten. In juli is het midden tijdens de bouwvak vaak veel drukker.

Het weer zou eerst wat tegen zitten, maar met een paar slagen om de arm werd droog weer verwacht. Het bleef daadwerkelijk droog en de temperaturen liepen op tot boven de 20 graden. Er stond nauwelijks wind en het voelde al snel warm aan.

Er kwamen “slechts” 155 standhouders. In verhouding was er veel publiek, al bleef dit minder lang hangen dan met markten van meer dan 300 standhouders. DE handel zal over het algemeen goed moeten zijn geweest.

Hieronder een korte impressie.

Meer informatie: klik hier.

Volgende reguliere markt: zaterdag 5 juli.
Volgende extra markt: zaterdag 19 juli.

Geplaatst in: vlooienmarkt_2008

Geef een reactie