Workshop Slotplaats: weinig animo, toch dubbel genieten

Het was dubbel genieten op de Slotplaats voor de paar deelneemsters aan de workshop Beeldhouwen, die vandaag door Alie Popkema werd gegeven.

Naast dat men heerlijk creatief bezig kon zijn, was het vandaag eveneens heerlijk weer. Tel daar nog eens bij op, dat de natuur er momenteel prachtig groen en fris bij staat en men krijgt DE ideale omstandigheden voor een workshop die buitenshuis wordt gegeven.

Toch speelden diezelfde ideale omstandigheden kunstenares Alie Popkema, parten. Vandaag waren er slechts twee deelneemsters naar de Slotplaats gekomen en de workshop van gisteren (zaterdag 10 mei) moest zelfs geannuleerd worden. Alle deelnemers hadden namelijk afgezegd.

Pinksteren, Moederdag en allerlei andere evenementen zullen hierin zeer zeker een rol gespeeld hebben.

Geplaatst in: 2008-gebeurtenissen

Geef een reactie