Jaarverslag 2007 Plaatselijk Belang

Het jaarverslag 2007 is alleen toegankelijk voor leden van Plaatselijk Belang.

Hiertoe moet je inloggen met een code die je als lid van Plaatselijk Belang hebt ontvangen.

Waar inloggen?

In de bovenste groene balk aan de rechterzijde (onder de fotopresentatie en voor de advententie kolom.

Waar vind ik mijn inlogcode?

De laatste keer (oktober 2007) is de contributie van het Plaatselijk Belang via automatische incasso van uw rekening afgeschreven. Bij deze afschrijving staat een persoonlijke code van 2 letters en 4 cijfers welke u kunt invoeren. Voer tevens uw postcode in (let op de juiste schrijfwijze: 4 cijfers spatie en 2 hoofdletters).

Bij een foutmelding probeer eventueel uw vorige postcode. Mail anders naar [email protected] om uw gegevens op te vragen (en je kunt dan ook vragen om lid te worden voorzover je dat niet bent). Je kunt je code zelf aanpassen.

Klik hier voor het jaarverslag.

Geplaatst in: Plaatselijk Belang

Geef een reactie